Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csökkenti a fájdalmat és jobb alvást eredményez - 5 masszázs
  2023-11-27 21:17:41, hétfő
 
  Csökkenti a fájdalmat és jobb alvást eredményez - 5 masszázstípus és előnyeik

A rendszeres masszázs csodákat művelhet az egészségünkkel. Amennyiben rendszeresen járunk masszázsterápiára, azt tapasztalhatjuk, hogy egyre kevesebb testi fájdalom gyötör bennünket és egyre jobban érezzük magunkat a bőrünkben. A masszázs a mentális egészségre is pozitívan hat. Mutatjuk is, milyen előnyei vannak a masszázsnak.

Ha húgyúti vagy emésztőrendszeri problémáktól szenvednünk, érdemes lehet legalább heti egy alkalommal masszőrhöz mennünk, ugyanis a rendszeres masszázs csökkenti a húgyúti és az emésztőrendszeri panaszokat. A masszázs a máj működésére is pozitívan hat. Magával a masszázzsal is ürülnek ki méreganyagok a szervezetből, de ha a máj is regenerálódik masszázs hatására, akkor sokkal hatékonyabban képes ellátni a méregtelenítést, és már ennek köszönhetően is sokkal jobban érezzük magunkat.

A rendszeres masszázs a vérkeringést is fokozza és javítja. A masszírozó mozdulatok oxigént juttatnak a vérbe, amely elszállítódik a sejtekbe, a szövetekhez és ez is regenerálja az egyes szerveket és szervrendszereket.

A fejbőrmasszázs például a fejbőr vérkeringését fokozza, nem mellesleg a hajhagymákat tápanyagokkal látja el. Ezért is olyan hatékony a fejbőrmasszázs a hajhullás megállításában, illetve egyéb fejbőr- és hajproblémák kezelésében.

A masszázs nagyon hatékony lehet az öregedési folyamatok lassításában, hiszen fokozza a vérkeringést és ez bizony az arcbőrre is pozitívan hat, azaz fiatalossá és üdévé varázsolja azt.

A rendszeres masszázs stimulálja az idegrendszert, csökkenti a feszültséget, segít az izmok ellazításában. Éppen emiatt is érzik sokan magukat sokkal jobb lelkiállapotban, amikor kilépnek egy masszázsszalon ajtaján.

A masszázsterápia voltaképpen mindenféle fájdalom ellen nagyon hatékony. Legfőképpen a mozgásszervi panaszokra ajánlják, mint amilyen a hátfájás vagy derékfájdalom, de napjainkban egyre több olyan masszázstechnika is létezik, amelyekkel a migrénes fejfájást tudják csillapítani.

Ha éjszakánként nehezen alszunk el vagy nem alszunk jól, a masszázs akkor is nagyon hatékony lehet. Amellett, hogy energiával tölti fel a szervezetet, még a kellemes éjszakai pihenést is biztosítani tudja. Márpedig a jó éjszakai alvás szükséges a test és az agy regenerációjához.

A nyirokmasszázs során a masszőr körkörös masszírozó mozdulatokat tesz. A terapeuta célja nem más, minthogy a nyirokfolyadék jobban mozogjon a nyirokrendszerben. A nyirokmasszázs enyhíti a fájdalmat, mégpedig azzal, hogy segíti a nyirokfolyadék keringését. Csökkenti a duzzanatot és a nyiroködémát is.

A svédmasszázs egy gyengéd teljestest-masszázs, amely segíthet az izomcsomók kezelésében és azok számára javasolható, akik szeretnének teljesen ellazulni. Ez a fajta masszázs növeli a véráram oxigénszintjét, redukálja az izmokban felgyűlt méreganyagokat, javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, ezáltal boldogsághormonok szabadulnak fel a szervezetben. A svédmasszázs csökkenti az izomfeszültséget és erősíti az immunrendszert.

Az aromaterápiás masszázs során illóolajokat használnak. Ez a fajta masszázs segít a pihenésben, jobb alvást biztosít, fokozza a vérkeringést és a mentális jóllétet is.

A mélyszöveti masszázs elsősorban a kötőszövetek hálózatát célozza meg. Ez a masszázs csillapítja a krónikus fájdalmat, csökkenti a pulzusszámot, és segíti az ízületi gyulladás okozta merevség feloldását is. A mélyszöveti masszázs oldja a stresszt, és a vérnyomást is csökkenti.

A lávaköves masszázs során masszázsspecifikus köveket alkalmaznak. Ennek a masszázsnak is rengeteg előnye létezik. Csökkenti a stresszt és a fájdalmat, oldja az izomfeszültséget, jobb véráramlást eredményez, valamint segíti a teljes test ellazulását és a relaxációt is.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Címkék: izomfeszültséget, emésztőrendszeri, masszázstechnika, regenerációjához, méregtelenítést, tapasztalhatjuk, lelkiállapotban, masszázsterápia, fejbőrmasszázs, nyirokmasszázs, méreganyagokat, immunrendszert, oxigénszintjét, megállításában, nyirokfolyadék, egészségünkkel, masszázsszalon, hatékonyabban, regenerálódik, aromaterápiás, idegrendszert, elszállítódik, vérkeringését, ellazításában, tápanyagokkal, derékfájdalom, masszázstípus, vérkeringést, mozdulatokat, problémáktól, hajhagymákat, illóolajokat, szervezetből, kötőszövetek, pulzusszámot, lassításában, rendszeres masszázs, mentális egészségre, alkalommal masszőrhöz, emésztőrendszeri panaszokat, masszírozó mozdulatok, egyes szerveket, fejbőrmasszázs például, fejbőr vérkeringését, hajhagymákat tápanyagokkal, hajhullás megállításában, masszázs nagyon, öregedési folyamatok, izmok ellazításában, masszázsszalon ajtaján, masszázsterápia voltaképpen, mozgásszervi panaszokra,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Mindig jusson idő nevetni  A Megváltó szolgálatában  Őrizkednünk kell...  Egy hatékony szolga  Adakozás  Kellemes délutánt kívánok  Radikális szeretet  Mai harmónia kártyám  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png ház  Png fotel  Facebookon kaptam Annuska bar...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Reggel van  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Egy hatékony szolga  Régi emberek, akikre máig büsz...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Fekete István - Akác  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png nő  Erdőn  Png kislány  Csak a fogyatkozás látható  Hazára minden embernek szükség...  Alvó cicák  Akik bántanak téged  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Örülök, hogy látlak!  Egy bizonyos határt  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Png rózsa csokor  Mi lenne ha  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Png lepke  Varga János Veniam - Fontos sz...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Elköszönt  Albert Einsteinről  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Png ház  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Png csokor  Soha ne kedvezz...  Sokan azt tartják  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png nő  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Tavaszi kép  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Png virág  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rendszeres masszázs, mentális egészségre, alkalommal masszőrhöz, emésztőrendszeri panaszokat, masszírozó mozdulatok, egyes szerveket, fejbőrmasszázs például, fejbőr vérkeringését, hajhagymákat tápanyagokkal, hajhullás megállításában, masszázs nagyon, öregedési folyamatok, izmok ellazításában, masszázsszalon ajtaján, masszázsterápia voltaképpen, mozgásszervi panaszokra, hátfájás vagy, migrénes fejfájást, masszázs akkor, kellemes éjszakai, nyirokmasszázs során, masszőr körkörös, terapeuta célja, nyirokfolyadék jobban, nyirokmasszázs enyhíti, nyirokfolyadék keringését, izomcsomók kezelésében, fajta masszázs, véráram oxigénszintjét, izmokban felgyűlt, svédmasszázs csökkenti, aromaterápiás masszázs, mentális jóllétet, mélyszöveti masszázs, kötőszövetek hálózatát, masszázs csillapítja, krónikus fájdalmat, ízületi gyulladás, lávaköves masszázs, teljes test, izomfeszültséget, emésztőrendszeri, masszázstechnika, regenerációjához, méregtelenítést, tapasztalhatjuk, lelkiállapotban, masszázsterápia, fejbőrmasszázs, nyirokmasszázs, méreganyagokat, immunrendszert, oxigénszintjét, megállításában, nyirokfolyadék, egészségünkkel, masszázsszalon, hatékonyabban, regenerálódik, aromaterápiás, idegrendszert, elszállítódik, vérkeringését, ellazításában, tápanyagokkal, derékfájdalom, masszázstípus, vérkeringést, mozdulatokat, problémáktól, hajhagymákat, illóolajokat, szervezetből, kötőszövetek, pulzusszámot, lassításában, éjszakánként, csillapítani, svédmasszázs, hajproblémák, méreganyagok, nyiroködémát, szervezetben, rendszeresen, mozgásszervi, köszönhetően, feszültséget, javasolható, szervezetet, kezelésében, szeretnének, szövetekhez, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 529 db bejegyzés
Összes: 49322 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4497
  • e Hét: 29388
  • e Hónap: 60874
  • e Év: 265575
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.